MEDEWERKERS

Foto op 08-11-18 om 08.29 #6.jpg
PETRA OTTE

EIGENAAR

ECOLOGIE EN BOSBEHEER

06- 511 77 946

info@ottegroenadvies.nl

Schermafbeelding 2018-11-12 om 15.31.36.
TJITSKE STAM

ADVISEUR ECOLOGIE

06- 18 951 955

tjitske@ottegroenadvies.nl

Leontien.jpg
LEONTIEN GROTE GANSEY

LANDSCHAPSDESKUNDIGE

ADVISEUR ECOLOGIE

06- 55 57 22 33

leontien@ottegroenadvies.nl

EVEN VOORSTELLEN

PETRA OTTE

Als kind maakte ik regelmatig wandelingen met mijn oma. Zij vertelde mij van alles over de natuur, planten en dieren. Daar is mijn passie voor de natuur ontstaan. Na diverse baantjes heb ik er voor gekozen mijn passie te volgen. Ik ben Bos en Natuurbeheer gaan studeren aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Na een studie van 4 jaar ben ik op 32 jarige leeftijd afgestudeerd en aan de slag gegaan als Projectleider groen en landschap bij een gemeente. Na enkele jaren heb ik de sprong gewaagt om van mijn passie mijn werk te maken. 

TJITSKE STAM

Ik ben bij de Sallandse Heuvelrug in Nijverdal opgegroeid. Hier heb ik vaak gewandeld en veel mooie bosritten met mijn paard gemaakt. Ik merkte dat ik van jongs af aan veel affiniteit voel met de natuur. Hierdoor ben ik onder andere enkele jaren werkzaam geweest op de dierenambulance. Na het afronden van de opleiding Dier Management in Enschede ben ik mij verder gaan verdiepen. Halverwege 2018 heb ik de opleiding Flora en Fauna controleur gevolgd en kreeg ik de kans om bij Otte Groenadvies aan de slag te gaan. Hier werk ik tot op heden met veel plezier en kan ik invulling geven aan dat wat voor mij belangrijk is.

LEONTIEN GROTE GANSEY

Geboren en getogen tussen de landerijen is mijn voorliefde voor het landschap ontstaan. Al snel wilde ik Nederland "mooier' maken. Het Nederlandsche landschap is uniek, veelzijdig en cultuurhistorisch waardevol. Reden genoeg om de landschappelijke waarden te behouden. Het is dan ook voor mij een uitdaging op mensen bewust te maken van deze waarde, waarbij ik tracht de beleving van mensen op een positive en gezonde manier te beïnvloeden.